Cégismertető - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Cégismertető

Dokumentum-logisztika, irattárolás – teljes biztonsággal

Irattárunk minden az iparágban legmodernebb technikai és biztonsági felszereléssel rendelkezik, technológiánk és biztonságos munkafolyamataink kiválóan alkalmasak mind az archív, mind pedig az aktív iratkezelés magasan költséghatékony megvalósítására.

Tűzvédelemi- és automatikus oltórendszerrel ellátott irattárunkban iratanyagai teljes biztonságban vannak, mely fizikai biztonságot szabályozott munkafolyamaink és naplózott, ellenőrzött iratkezelési rendszerünk tesz teljessé.

Hozzáadott érték

A RETHMANN cégcsoport több kontinensen sikeresen működő, hulladékgazdálkodással, ezen belül iratmegsemmisítéssel foglalkozó vállalat, melynek leányvállalata a RHENUS Csoport. A RHENUS Csoport 99 éves logisztikai és iratlogisztikai vállalat, amely Európa szerte 250 telephelyről szolgáltat, 3 milliárd eurós forgalommal rendelkezik és közel 15000 munkatárssal dolgozik. A Rhenus Office Systems a jövőben az a szolgáltató Önök számára, ahol hozzáértő kezek biztosítják az irattári rendet, a szakértő Munkatársaink felkészültségükkel az Önök munkáját segítik, ahol az Önök Dokumentumai és Titkai valóban biztonságban vannak. 

Átláthatóság, optimalizált minőségirányítási és minden részletre kiterjedő beszámolási rendszer: ezek adják a Rhenus megoldások alapját. A magas szintű normák adottak, de a minőség szenvedélyes elkötelezettséggel párosul szolgáltatásaink és ügyfeleink tekintetében. Erről munkatársaink összessége, projektvezetőink és informatikusaink magas tudásszintje és megoldási javaslataik sokszínűsége gondoskodik. 

A Rhenus rendszeresen felülvizsgálja és fejleszteni törekszik folyamatait, szolgáltatásait. Fejlesztési törekvéseink megvalósításában nagy segítségünkre szolgál Partnereink rendszeres (éves) felülvizsgálata is, ahol együttesen megfogalmazásra kerülhetnek a fejlesztési igények, javaslatok.

Sok jó ok szól a Rhenus mellett. A legfontosabb ezek közül az, hogy minden egyes üzletfelünkkel hosszú távú, bizalmi viszonyon alapuló és mindkét fél számára sikeres partnerségre törekszünk. Bizalmukra rászolgálunk: kiemelt tanácsadó szolgáltatással, teljes körű ügyfélszolgálattal, magas fokú biztonsággal, innovatív termékekkel és mindenekelőtt mérhető hatásfokkal.

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182