Digitalizálás - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Digitalizálás

Nagymennyiségű, automatikus dokumentum szkennelés

A vállalatok fejlődésének tempója alig több mint egy évtizeddel az információhordozók forradalmi megújulása után sem lassul: A versenyképesség kérdése elválaszthatatlan a mind gazdaságosabb és gyorsabb folyamatok keresésétől.

Dokumentum- és információlogisztikai szolgáltatóként itt lép be a folyamatba a Rhenus csoport, szisztematikusan növelve gazdasági folyamatok rugalmasságát és hatékonyságát, előnyt adva azoknak a vállalkozásoknak, melyek ágazatuk irányadóivá kívánnak válni. A Rhenus digitalizáció alapú megközelítési módjai rugalmasan fejleszthetők és bővíthetők, hiszen minden cég testreszabott, egyedi megoldásokat igényel.

Szolgáltatási palettánkon a következőket találja:

 • Hivatalos irat digitalizálás, dokumentumok szkennelése, pl.: hitel-, ügyfélszolgálati és műszaki dokumentáció.
 • Dokumentumok automatikus feldolgozása, pl.: Számlák, rendelések, ajánlattételek, szerződések, kérelmek és vevőkkel folytatott levelezés. 
 • Beérkező postai küldeményre szabott megoldások, az analóg és a digitális folyamatok elősegítésére, beleértve a validálást, a munkafolyamatokat és a dokumentum archiválást.

Az utóbbi évek megnövekedett információ- és adattömege a vállalatoknál is többletmunkát okoz.

Elérkezett a gazdaságos folyamatok ideje:

A Rhenus segítségével sikeresen felveheti a küzdelmet a napjainkra már-már elviselhetetlen méretűvé duzzadt adattömeggel. Elemezzük és optimalizáljuk a folyamatokat, az Ön bevonásával alkotjuk meg az egyénre szabott, előremutató megoldásokat. 

Vállalata lényeges dokumentumainak és információinak rendszeres digitalizálásával, regisztrálásával, validálásával, listába vételével és a hozzáférhetőség megteremtésével tudásanyagának elérhetősége korlátlanná válik. A keresett információ megszerzése már csak egy mozdulatába kerül. 

Számos megoldási javaslatunk közül válassza ki az Ön infrastruktúrájának megfelelőt.

Átalakítás

Segítségünkkel megújul termelékenységi teljesítőképessége a vállalati dokumentumáradatot illetően: dokumentumait, iratait, átalakítjuk és digitalizáljuk.

Rögzítés – dokumentum digitalizálás

Az adatok digitalizálása csupán az első lépés, hogy azt kövesse a második, melyben átalakítjuk azt használható információvá.  

Az adatokat az Önök előírásai alapján megjelenítjük, validálás okán az adatállománnyal egyeztetjük, így biztosítva a fontos információk automatizált vagy manuális rögzítését. 

Ezen egységes feldolgozási folyamat segítségével, a Rhenus - ellentétben a hagyományos alkalmazásokkal - tartósan növeli a hatékonyságot. A Rhenus támogatására sor kerülhet Önnél, a helyszínen, vagy a csoport egyik certifikált, minden biztonsági normának megfelelő telephelyén.

Rendelkezésre bocsátás

Magától értetődő, hogy szolgáltatóként az Önök előírásaihoz igazodunk. Az adatok rendelkezésre bocsátását is az Önök infrastruktúrájához igazítjuk. A Rhenus a szabványosított termelési rendszerek igénybevételével, az összes használatban lévő ECM, DMS és ERP rendszert ellátja adatokkal. Ezáltal garantáljuk a feldolgozott adatok közvetlen beérkezését a vállalati munkafolyamatokba. 

Digitális irattár

TotalDigital nevű lehetőségünk elsőrangú dokumentum irattárat kínál Önnek. Iratai kényelmesen, a digitalizálás után vagy közvetlenül a vállalati rendszerből kerülnek a TotalDigital-ba. Munkatársai hatékonyan, az internet böngésző programmal érik el az irattárat, és találják meg kódolt kapcsolás után a keresett digitalizált dokumentumot.

A Rhenus nyújtotta előnyök

 • DIN-ISO certifikált minőségbiztosítás
 • Tanácsadás a dokumentumokkal kapcsolatos szolgáltatások terén
 • A támasztott követelményeknek megfelelő szolgáltatások
 • Modern szkennelő és informatikai kellékek
 • Tapasztalt és megfelelően motivált munkatársak
 • Fokozott rugalmasság 
 • Biztonságos dokumentumtárolás felsőfokon

Üzleti hálózati platform

Internet- platformot bocsátunk rendelkezésére a dokumentum logisztika összes alkalmazásához:

 • User-Admin / jogosultsági koncepció
 • A megbízások nyomon követése
 • Költséghelyre szabott elszámolás
 • A megbízási határidők betartatása
 • Eltéréselemzés
 • Statisztikák

 

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot, kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182