Iratmentés hírek

Blog/Hírek

Hulladékkoncessziós újdonságok és pontosítások

2023. október 27.

Az utóbbi időszak fejleményei kapcsán szeretnénk Önöket tájékoztatni 3 pontban, amelyek összefoglalva az alábbiakat tartalmazzák részletesen:

Bővebben

Miért jó egy vállalat számára a kiszervezett irat- és adathordozó megsemmisítés?

2023. június 20.

Sokan hiszik úgy, hogy az iratok megsemmisítésre a legjobb megoldást a kis irodai darálógépek jelentik, amelyeket ezesetben a cégnél egy arra megbízott munkatárs kezeli. Ezzel a megoldással csak az a probléma, hogy az iratokon lévő bizalmas adatok az irodai darálógép korlátaiból adódóan könnyen “túlélhetik” az aprítás és később a kis darabok akár össze is ragaszthatóak és illetéktelen kezekbe kerülhetnek.

Bővebben

Milyen lehetőségeink vannak, ha az iratmentés a cél?

2023. június 01.

Sokan nem is tudják, mennyire fontos lehet a vállalati iratmentés - gyakorlatilag még a cégek sem gondolják, hogy az irataiknak szüksége lenne a minőségük megóvására. A problémát csak akkor tudják felmérni, amikor már egyértelműen látszódnak az iratokon a külső környezeti hatások miatti változások.

Bővebben

Így kategorizálja a megsemmisítésre szánt iratokat

2023. május 13.

A növekvő irathalmazokat látva egyre több vállalat dönt amellett, hogy véglegesen megsemmisítik a dokumentumaikat akár házon belül, akár professzionális cégre bízva. Ez természetesen egy jó irány, azonban számos cég beleesik abba a hibába, hogy pont mindazokat az iratokat nem küldik megsemmisítésre, amelyek információbiztonsági szempontból veszélyt jelenthetnek az adott vállalat számára.

Bővebben

A dokumentumkezelés és a vállalati digitalizáció lépései

2023. április 18.

A hatékony dokumentumkezelés az egyik legtöbb időt igénylő terület a kis és nagyvállalatok életében. Sajnos napjainkban is számtalan helyen láthatjuk, hogy kilószámra lepik el az asztalokat az iratok és a dolgozók alig találnak meg bármit. A jó hír, hogy eközben egyre több vezető jön rá, hogy ez nem egy járható út és teszi meg az első lépéseket a digitalizáció felé.

Bővebben

Mikor és miért van szükség iratmentésre?

2023. április 01.

A témában végzett kutatások szerint, egy átnedvesedett papír már 7 nap elteltével gombásodni, penészedni kezd. Ha egy cégnél nagy mennyiségű papírral dolgoznak, akkor ezek esetében fennáll a kockázat, hogy nedves levegő hatására, különféle penészgombák spórái gyorsan növekedni kezdenek.

Bővebben
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182