Postázás - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Mail Solution – Postai ügyintézés

A Mail Solution szolgáltatással a cége kimenő és a bejövő postai ügyintézését is elvégezzük Ön helyett.

Előnyök

Mivel számolhat, ha ránk bízza a postai ügyintézését?

  • Időmegtakarítás – munkatársa a munkaidejét a saját munkájára fordíthatja
  • Plusz költségek nélkül – elfelejtheti a postai ügyintézés plusz költségeit (üzemanyag, parkolás)
  • Postai készpénzforgalom – a postai ügyintézést nálunk egyben, havonta, átutalással fizetheti
  • Kiszámíthatóság – nincs több későn feladott, vagy átvett postai küldemény
  • Adatbiztonság – mi megvédjük a levéltitkait és a postai személyes adatait (GDPR)

Bemutatkozás

Szeretné csökkenteni a kollégái postázással kapcsolatos terheit? A Rhenus Office Systems Mail Solution szolgáltatása segíti a megoldásban!

Legyen szó előkészített levelei kiküldéséről, vagy beérkező levelei személyes átvételéről, mi biztosítjuk a postázás feladatait.

Órákat, napokat vesz igénybe a kimenő levelek előkészítése, vagy a bejövő levelek átvétele, bontása, szkennelése, iktatása? Mi ebben is segíteni tudunk Önnek.

Professzionális postai szolgáltatások, maximális biztonság, költségmegtakarítás,már havi nettó 8.500,- Ft-tól!

Standard díjcsomagok

Standard díjcsomagjaink a Postára járás terhét veszik le a válláról. Az Önnel egyeztetett időpontokban vállaljuk az előkészített levelei személyes átvételét a cége telephelyén, valamint a küldemények aznapi postai feladását. Ezen túl a bejövő levelei cége telephelyén történő személyes kézbesítését is elvégezzük. A Standard Out díjcsomag a kimenő, a Standard In/Out díjcsomag a kimenő mellett a bejövő hagyományos postázásra nyújt megoldást a cége számára.

Premium díjcsomagok

Elegendő csak kinyomtatnia a küldendő dokumentumokat, mi a postai előkészítést (borítékolás, címzés, bérmentesítés) és a postázást is elvégezzük Ön helyett. Előre egyeztetett időpontokban a küldendő iratokat és az előkészített postai küldeményeket átvesszük a cég telephelyén, az aznapi postázással kapcsolatos további teendőket pedig már mi intézzük. Ezen túl a bejövő levelei cége telephelyén történő személyes kézbesítését is elvégezzük. A Premium Out díjcsomag a kimenő postázásra, míg a Premium In/Out díjcsomag a kimenő mellett a bejövő postázásra nyújt megoldást a cége számára.