Sajtóközlemény: Magyarországon terjeszkedik a Rhenus Office Systems

Sajtóközlemény: Magyarországon terjeszkedik a Rhenus Office Systems

2021. december 10., péntek. A dokumentumkezelésre szakosodott Rhenus Office Systems Hungary Kft. október 25.-én felvásárolta a versenytárs Eurodoc 2000 Kft. összes üzletrészét, ezzel tovább erősítve pozícióját a magyar piacon.

A 2000-ben alapított Eurodoc 2000 egy dokumentumok archiválásával foglalkozó cég, amely Budapest környékén üzemeltet biztonsági irattárat.

“Az Eurodoc 2000 felvásárlásának köszönhetően sikerült egy fontos lépést megtennünk a magyar piacon való növekedésünket illetően” - mondja a cég ügyvezető igazgatója, Pankotai Tamás. “A felvásárlásnak köszönhetően még szélesebb körű szolgáltatásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára, amelyek messze túlmutatnak a fizikai archiváláson. Ezek közé tartozik a dokumentumok digitalizálása, a digitális vagy hybrid munkafolyamatok kialakítása, valamint a fájlok és digitális adathordozók megsemmisítése.”

Az Eurodoc 2000 tulajdonosai, Dr. Csillagh Ferenc és Ács Zoltán szintén elégedettek az eredménnyel. “Széles ügyfélbázist építettünk ki az elmúlt évtizedek alatt. A felvásárlás során a legfontosabb célunk az volt, hogy egy olyan piaci szereplőt találjunk, amely hasonló elvekkel és értékekkel rendelkezik, mint amilyeneket mi is képviselünk cégünknél. Örülünk, hogy ilyen partnert találtunk a Rhenusban, hiszen így az elégedett ügyfeleink továbbra is élvezni fogják a minőségi szolgáltatások nyújtotta előnyöket.”

 

ÍRJON NEKÜNK!

A Rhenus Office Systems-ről

A Rhenus Office Systems divízió document and information management  szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára, amelyek lefednek mindent a bejövő levelektől kezdődően, a digitalizáláson, archiváláson és adatmegsemmisítésen át, egészen az ügyfélkezelésig és felhő alapú megoldásokig. A Rhenus csoport a világ egyik vezető, logisztikai tevékenységekre specializálódott vállalata, globális szintű üzleti tevékenységgel és 5.4 milliárd eurós éves forgalommal, 33.500 munkatárssal, 820 telephelyen.