Betárolástól a megsemmisítésig egy kézben.

A RHENUS Office Systems Hungary Kft. Magyarországon teljes körűen lefedi az irattári szolgáltatás teljes spektrumát.

Bővebben...
keyboard_arrow_up

Környezetvédelem és CSR

Gazdaság és környezet

A környezetvédelem nem csak a Rhenus csoport marketing stratégiája, hanem egy jól átgondolt üzleti viselkedés eredménye. Majdnem minden gazdasági tevékenység alkalmazása kapcsán szükség van nyersanyagokra és energiára. Az amúgy is szűkös erőforrások kitermelése, előállítása nagy terhet gyakorol a környezetre. A környezettudatosság hatására egyre fontosabbá válik az üzleti folyamatok oly módon történő megteremtése, hogy azok hatékonyak és egyben környezetbarátúak legyenek.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően képesek vagyunk maximalizálni az üzleti tevékenységünk környezetre gyakorolt pozitív hatásait. Minden projekt megkezdése előtt, időt szakítunk arra, hogy az alaphelyzetben fennálló környezeti hatásokról illetve a projekt alatti anyagok áramlásáról részletes elemzést készítsünk. Tevékenységeink alkalmával az anyagok zárt áramlásának elvét követjük, mely szerint az újrahasznosítási folyamat során sok értékes nyersanyagot lehet megőrizni.

 • 1 000 tonna papír alapú dokumentum megsemmisítésével és annak a papíriparba történő visszaforgatásával hozzávetőlegesen 5 500 db vágásra érett fát mentettünk meg. Ez a mennyiség 2,5 hektárnyi erdő területnek felel meg.
 • 10 tonna különféle optikai és mágneses adathordozót semmisítettünk meg, mellyel 170 kJ energiát szabadítottunk fel.

CSR

Mivel mindannyian a modern és tudatos társadalom részei vagyunk, úgy érezzük, tevékenységünkkel hozzájárulunk a közjó fejlesztéséhez, beleértve környezetünk védelmét, és tevékenységünkön keresztül a természeti erőforrások megóvására gyakorolt hatását.

CSR tevékenységeink irattárolási, iratmegsemmisítési és egyéb szolgáltatásainkkal párhozamosan folyamatosan fókuszban vannak. Ennek megfelelően a Rhenus Office Systems Hungary Kft. nagy hangsúlyt fektet társadalmi elkötelezettségére, ezért a Gyógyító Jószándék Alapítványt (http://www.duchenne.hu) minden évben támogatjuk. Köszönetüket ezúton is tolmácsoljuk.

Fenntarthatóság

Rhenus a fenntarthatóságra összpontosít

A környezetvédelem nem a Rhenus marketingstratégiája, sokkal inkább a logisztikai szolgáltató üzleti tevékenységéből ered. Rhenus minden üzleti területén a hatékony folyamatokra, a rövid távolságokra és a takarékos erőforrás-felhasználásra összpontosít.  Így a Rhenus csökkenti a költségeket, az ügyféligények felé közelít, miközben hozzájárul a környezet védelméhez.

Legyen szó gyűjtőfuvarokról, logisztikai területen targonca használatról vagy kikötői darumozgatásról: szinte kivétel nélkül, minden szállítási és logisztikai tevékenységhez energia szükséges, ami káros anyag kibocsátással jár. Rhenus ezért folyamatosan azon dolgozik, hogy mindig a jobb megoldást találja meg: elkerülje az üresjáratokat, teljes mértékben kihasználja a meglévő eszközeit, intelligens módon összekösse a forgalomban résztvevő járműveket és környezetbarát közlekedési eszközöket használjon.

Munkánk alapja és céljai

A Rhenus csoport Európa vezető logisztikai szolgáltatói közé tartozik. A szerződéses logisztika (Contract Logistics), a szállítmányozási logisztika (Freight Logistics), a kikötői logisztika (Port Logisztika) és a tömegközlekedés területén a családi vállalkozás integrált és testre szabott logisztikai koncepciókat és innovatív, értéknövelt szolgáltatásokat kínál versenyképes áron.

A Rhenus csoportnak gyorsabban kell nőnie, mint a piac. Ehhez a decentralizált egységeinkben bizonyos szolgáltatási fajtákra és ügyfélcsoportokra összpontosítunk, hogy gyorsabban és jobban tudjunk reagálni ügyfeleink igényeire. A növekvő cégünk által nyújtott lehetőségek legjobb dolgozóink számára vonzóak, ami aztán lehetővé teszi elégedett ügyfeleinkkel közösen a speciális növekedést. 

Kollégáink

Csak rendkívül motivált embereink segítségével válik lehetővé, hogy ügyfeleinknek optimális szolgáltatást nyújtsunk. Kollégáink jó képzettsége és célzott továbbképzése az alapja a magas színvonalú szolgáltatásnak. Minden Rhenus alkalmazott kifogástalan erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, amely bármikor bemutatható, és amely megfelel BDSG § 43 szerinti általános adatvédelmi feltételeknek.

Az optimális megoldás érdekében szakképzett személyzet alkalmazását kínáljuk, akiket az alábbi szempontok szerint választunk ki az Ön számára:

 • jó felfogó képesség
 • nagyon jó szakismeret
 • használatra készség
 • pontosság
 • megbízhatóság
 • szolgáltatás központúság
 • biztonság-tudatos, a vállalati irányelveknek megfelelő viselkedés
 • ápolt külső megjelenés
 • kifogástalan erkölcsi bizonyítvány

 

Írjon nekünk!

Kéjük, töltse ki a következő űrlapot, kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés