Fenntarthatóság - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Fenntarthatóság

Rhenus a fenntarthatóságra összpontosít

A környezetvédelem nem a Rhenus marketingstratégiája, sokkal inkább a logisztikai szolgáltató üzleti tevékenységéből ered. Rhenus minden üzleti területén a hatékony folyamatokra, a rövid távolságokra és a takarékos erőforrás-felhasználásra összpontosít.  Így a Rhenus csökkenti a költségeket, az ügyféligények felé közelít, miközben hozzájárul a környezet védelméhez.

Legyen szó gyűjtőfuvarokról, logisztikai területen targonca használatról vagy kikötői darumozgatásról: szinte kivétel nélkül, minden szállítási és logisztikai tevékenységhez energia szükséges, ami káros anyag kibocsátással jár. Rhenus ezért folyamatosan azon dolgozik, hogy mindig a jobb megoldást találja meg: elkerülje az üresjáratokat, teljes mértékben kihasználja a meglévő eszközeit, intelligens módon összekösse a forgalomban résztvevő járműveket és környezetbarát közlekedési eszközöket használjon.

Munkánk alapja és céljai

A Rhenus csoport Európa vezető logisztikai szolgáltatói közé tartozik. A szerződéses logisztika (Contract Logistics), a szállítmányozási logisztika (Freight Logistics), a kikötői logisztika (Port Logisztika) és a tömegközlekedés területén a családi vállalkozás integrált és testre szabott logisztikai koncepciókat és innovatív, értéknövelt szolgáltatásokat kínál versenyképes áron.

A Rhenus csoportnak gyorsabban kell nőnie, mint a piac. Ehhez a decentralizált egységeinkben bizonyos szolgáltatási fajtákra és ügyfélcsoportokra összpontosítunk, hogy gyorsabban és jobban tudjunk reagálni ügyfeleink igényeire. A növekvő cégünk által nyújtott lehetőségek legjobb dolgozóink számára vonzóak, ami aztán lehetővé teszi elégedett ügyfeleinkkel közösen a speciális növekedést. 

Kollégáink

Csak rendkívül motivált embereink segítségével válik lehetővé, hogy ügyfeleinknek optimális szolgáltatást nyújtsunk. Kollégáink jó képzettsége és célzott továbbképzése az alapja a magas színvonalú szolgáltatásnak. Minden Rhenus alkalmazott kifogástalan erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, amely bármikor bemutatható, és amely megfelel BDSG § 43 szerinti általános adatvédelmi feltételeknek.

Az optimális megoldás érdekében szakképzett személyzet alkalmazását kínáljuk, akiket az alábbi szempontok szerint választunk ki az Ön számára:

  • jó felfogó képesség
  • nagyon jó szakismeret
  • használatra készség
  • pontosság
  • megbízhatóság
  • szolgáltatás központúság
  • biztonság-tudatos, a vállalati irányelveknek megfelelő viselkedés
  • ápolt külső megjelenés
  • kifogástalan erkölcsi bizonyítvány

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182