Iratmentés hírek

Blog

Home office és digitalizálás - Mi lesz a járványhelyzet után?

2021. június 15.

Munkakörnyezetünk folyamatos átalakuláson, fejlődésen ment keresztül az elmúlt egy-két évtizedben, aminek köszönhetően a munkavégzés egyre eredményesebbé és hatékonyabbá vált. Azonban, koránt sincs vége a fejlődésnek, még bőven van és valószínűleg mindig is lesz hová fejlődni.

Bővebben

Digitális átállás 2021-ben, vállalati környezetben

2021. június 03.

A koronavírus járvány megjelenése világszerte óriási változásokat, korlátokat hozott a mindennapjainkba, amely a vállalatok működését is nagymértékben átalakította. Manapság a munkavállalók nagy többsége részleges vagy teljes home office-ba kényszerül, persze csak azokon a munkahelyeken, ahol ez lehetséges.

Bővebben

A rendszertelen munkahelyi iratkezelés potenciális veszélyei

2021. június 01.

Elsőre talán jelentéktelen apróságnak tűnhet a munkahelyi iratkezelés kérdése, azonban a vállalkozások sikerességének és az eredményes munkavégzésnek kulcsfontosságú alkotóeleme.

Bővebben

A bértárolás mellett szóló érvek - Avagy miért érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

2021. május 11.

Bár megannyi cégnél szinte teljesen figyelmen kívül hagyják a halmozódó dokumentumok problémáját, igenis érdemes foglalkozni vele, ha a hatékony és eredményes munkafolyamatok megvalósítása a cél.

Bővebben

A szervezeti iratmegsemmisítés költségei - Házon belül vagy kiszervezve?

2021. március 30.

Manapság egyre több vállalat igyekszik a környezettudatosság irányába mozdulni és ezzel összefüggésben az iratok digitalizálása is egyre sürgetőbb céllá válik. Ezzel szemben, a cégek a mai napig hatalmas mennyiségben használnak papírokat, amelyek napról napra csak halmozódnak az irodákban.

Bővebben

Belső vagy külső irattárolás? Melyik a jobb választás egy vállalat számára?

2021. március 23.

Papírhalmok mindenhol, szétszórt szerződések és nyilvántartások, fel-alá futkosó, ideges munkatársak. Ismerős ugye? Hiába igyekszik valamennyi vállalkozás ma már digitális formában tárolni a dokumentumokat, az irodában még mindig rengeteg az irat - amelyek zömére a mindennapi munkához már nincs is szükség.

Bővebben
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182