Céges digitalizálás - A hatékonyság kulcsa - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Céges digitalizálás - A hatékonyság kulcsa

Az elmúlt időszak nem várt fordulatokat hozott a vállalati világba, ugyanis a járványhelyzet megkövetelte a vállalkozások szemléletváltását. Ezúttal azoknak is újra kellett gondolniuk stratégiájukat, akik egyáltalán nem terveztek a céges digitalizálással.

Ahogy a világon mindenhol máshol, Magyarországon is elindult egyfajta nyitás a céges digitalizálás felé. Olyannyira, hogy bár a hazai vállalkozások még nem járnak élen ezen a területen, azonban a cégvezetők többsége felismerte az innováció szükségességét és tervei között szerepel a céges digitalizálás.

És hogy miért? Egyértelműen a hatékonyság növelése okán, nem beszélve a versenyképesség megtartásáról.

Hiszen napjainkra nyilvánvalóvá vált, hogy azok a szervezetek, amelyek nem terveznek a céges digitalizálással, a jövőben nem fognak tudni lépést tartani a náluk sokkal fejlettebb és hatékonyabban működő vállalkozásokkal.

Az már egészen biztos tehát, hogy a digitalizálás a jövő, ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet mégis kitűnni a vállalkozások közül, avagy hogyan lehet a legoptimálisabb módon megvalósítani a céges digitalizálást.

Egyre több felmérés bizonyítja azt, hogy azok a vállalkozások képesek leginkább élni a digitalizálás nyújtotta lehetőségekkel, előnyökkel és tapasztalják a növekvő hatékonyságot, amelyek nem csupán egy megvalósítandó projektként tekintenek a céges digitalizálásra, hanem egy új szemléletmódként, amit az adott vállalat minden egyes munkafolyamatába beépít.

A céges digitalizálás hosszú távon rengeteg előnnyel jár, többek között megnövelt adatbiztonságot, hely-, idő- és költségmegtakarítást eredményez, de a legfontosabb talán mégis az optimalizált, fokozódó hatékonyságot biztosító munkafolyamatok megvalósulása.

A céges digitalizálás persze nem valósítható meg egyik napról a másikra, így a munkavégzés során tapasztalt magasfokú hatékonyság eléréséhez is türelem szükséges a vezetőség részéről.

Céges digitalizálás a Rhenus segítségével

Érdemes lépésről lépésre haladni, előre meghatározni céges digitalizálással elérni kívánt célokat és mindenekelőtt tervezni, illetve a munkavállalókat bevonni, képezni és informálni.

A céges digitalizálás megvalósításához érdemes külső szolgáltatót megbízni, hiszen ezáltal a vállalkozás nem kevés energiát, költséget és időt képes megspórolni. Ráadásul a kiszervezés nem csupán kényelmi, hanem biztonsági szempontból is nagymértékben megkönnyíti a vállalkozások életét.

A Rhenus-nál egy olyan megbízható szerverparkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyen a digitalizált adatok könnyen szerkeszthetők, tárolhatók, hozzáférhetők és természetesen jogi szempontból is maximálisan megfelelnek az előírásoknak. 

Számunkra a megbízó vállalat elégedettsége és a céges digitalizálás eredményessége az elsődleges cél, így a szolgáltatásunk minden esetben és minden szempontból az adott vállalkozásra szabott.

Mely területeken tapasztalható a céges digitalizálással járó hatékonyság?

  • Adminisztratív költségek csökkentése

  • Vállalati belső kommunikáció fejlődése

  • A vállalati folyamatok magasabb szintű átláthatósága

  • Az egyes munkafázisok közötti késedelmek megszüntetése

  • Nagyobb fókusz az ügyféligények maximális kielégítésére

  • Munkavállalók koncentrációjának összpontosulása, rutin feladatok helyett, középpontba a magasabb szintű feladatok kerülnek

  • Adatbiztonság növekedése, adatvesztésből és általános hibákból fakadó költségek csökkentése

  • Munkavállalók terhelésének csökkentése, a munka-magánélet egyensúlyának javulása

 

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a Rhenus hogyan segíthet a dokumentumok digitalizálásban, akkor kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot velünk az oldal alján, mi pedig hamarosan keresni fogjuk!

 

 

Vissza a hírekhez!

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182