Üzletmenet folytonosság - COVID-19 - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Üzletmenet folytonosság - COVID-19

Tisztelt Partnerünk!

Az új típusú koronavírus (COVID-19) járvány nem mindennapi helyzet elé állít bennünket állampolgárként, szülőként, munkáltatóként és munkavállalóként egyaránt.

Társaságunk igyekszik a leghamarabb reagálni az új kihívásokra és a vírus elleni küzdelem jegyében olyan intézkedéseket és szabályokat léptet életbe, melyek célja munkavállalóink egészségének védelme, valamint az üzletmenet folytonosságának biztosítása ebben a nehéz környezetben.

Az üzletmenet folytonosságára vonatkozóan az alábbiakról szeretnénk Önöket tájékoztatni:

  • Természetesen az egészségügyi óvintézkedéseket megtettük és minimálisra csökkentettük a Társaságon belüli személyes kontaktusok számát annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az üzletmenetünk.
  • Jelen helyzetben is folyamatos Ügyfeleink kiszolgálása, sőt igény esetén igyekszünk alkalmazkodni a megváltozott igényekhez is (pl. e-mailes adatszolgáltatás).
  • Évente frissített BCP tervünket (Business Continuity Plan) aktualizáltuk a kialakult helyzetnek megfelelően, szerencsére ennek aktivizálására még nincs szükség jelen helyzetben.
  • Számos vésztervet készítettünk arra az esetre is, ha minimálisra kell csökkentenünk működésünket.

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkban késés, illetve vis maior eset következik be (pl. olyan lakhely elhagyási tilalom, amely nem teszi lehetővé számunkra sem a munkavégzést), haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket.

Bízunk abban, hogy a szakhatóságok, anyavállalatunk és egészségügyi szaktanácsadóink által javasolt és implementált óvintézkedéseknek is köszönhetően továbbra is 100%-os szolgáltatási palettával állhatunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Pankotai Tamás
ügyvezető

Szigetszentmiklós, 2020. március 25.

Vissza a hírekhez!

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182