Irat- és adathordozó megsemmisítés - Rhenus Office Systems Hungary Kft.

Irat- és adathordozó megsemmisítés

Bizalmas anyagok rossz kezekben: rémálom és veszélyhelyzet, vállalatnak és ügyfélnek egyaránt. Cégünk az egyénre szabott és rugalmas koncepciói segítségével a bizalmas információhordozók megsemmisítése az Ön vállalati struktúrájában úgy integrálható, hogy az adatvédelem a hétköznapok szerves részévé lesz. Adatai védelmét mindenkor garantáljuk.

Ön nyugodtan hátradőlhet, hiszen felesleges adatai a legjobb kezekben vannak. A megsemmisítés a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelel. A megsemmisített anyag újrahasznosításával, és az anyagkörforgásba történő visszavezetésével pl. higiéniai papír formájában, együttesen támogatjuk a környezetvédelem ügyét és hozzájárulunk a források környezetkímélő használatához.

Papíralapú iratok, merevlemezek - DVD-k, CD-k és mikrofilmek – a feleslegessé vált információhordozókat certifikált biztonsági tartókban gyűjtjük össze, speciális járművekben szállítjuk kamerával és beléptető rendszerrel biztosított hulladékkezelő létesítményünkbe.

Az összes, információhordozó megsemmisítéssel foglalkozó munkatárs köteles megfelelni az adatvédelmi törvényben foglaltaknak.  Adatvédelmi biztos felügyeli a törvényi rendelkezések betartását. 

Ön, mint ügyfelünk, bármikor megbizonyosodhat telephelyeink komoly biztonsági normarendszeréről. Biztosítjuk a helyszíni iratmegsemmisítést is, hogy saját szemükkel megbizonyosodhassanak arról, mi történik az adataikkal.  Az egész országban jelen vagyunk, így szolgáltatásainkat, azonosan magas minőségi szinten, kontaktszeméllyel kínáljuk. Ajánlatunk ideális pl. az egész országot lefedő fiókhálózat esetében.

Irodarendszerek hulladékkezelési koncepciói

Az irodákban nem csupán bizalmas iratok, hanem további hulladékok is keletkeznek, melyeket biztonságosan és szakszerűen kezelni kell. Miért is koordinálna időt és munkatársakat intenzíven igénybe véve több szolgáltatót, amikor az összes kezelési kérdés és vevőszegmens tekintetében egy, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértőhöz is fordulhat.

Csomagolóanyagok, irodai anyagok, elektronikai szemét, méretes hulladék vagy tintapatron és lézerpatron – a Rhenus az Ön partnere irodai és vállalati hulladékok kezelésére. Elsőként kidolgozunk egy koncepciót, mely segítségére lesz a hulladékkezelés optimalizálásban, a költségek csökkentésében, valamint a nagymennyiségű hulladék elkerülésében. Mindezt nem túlbonyolítva, hanem pontosan az Ön igényeire és kihívásaira méretezve jelenítjük meg.  Szolgáltatásaink sikeressége érdekében döntő, hogy azok Önnek kézzelfogható gazdasági előnyöket hozzanak.

A Rhenus nyújtotta előnyök

  • Országos hálózat
  • Top referenciák az üzletágon belül
  • Speciális környezetvédelmi engedélyek
  • Legmagasabb biztonság
  • Magas szolgáltatási normák

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot, kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bemutatkozunk

Kapcsolat

Rhenus Office Systems Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u 30.

Telefon: +36(24)887-180

Fax: +36(24)887-182